Dobbeltdrapet i Bergen: Siktet 56-åring erkjenner straffskyld for drap
Seks siktede

Politiet har uttalt at de drepte ikke var tilfeldige ofre. Totalt er nå seks menn siktet i saken. Fem av dem er siktet for drap eller medvirkning til drap, hvorav 56-åringen er en av dem. En sjette mann er siktet for bevisforspillelse og ble løslatt i forrige uke.

Så sent som mandag denne uken ble en av de siktede — en mann i 20-årene — pågrepet. Han blir ifølge politiet fremstilt for varetekt klokken 12.45 onsdag.

Etterforskningen av saken pågår fremdeles for fullt med 30—40 tjenestepersoner involvert i etterforskningen. Politiet har avhørt flere vitner, noen av dem flere ganger.

Hospits

Politiet tror at drapene skjedde på et hospits i Møllendalsveien 19 i Bergen, og at de drepte ble fraktet derfra til funnstedet.

Et vitne har sagt at han så to biler som kjørte sakte oppover en grusvei søndag 12. januar nær stedet der de døde ble funnet dagen etter. Politiet anser observasjonen som veldig interessant, ifølge NRK.

NRK har også snakket med en grunneier som så tre menn komme ut av en bil på eiendommen sin mandag, flere kilometer vest for funnstedet, og de hadde med seg en presenning. Grunneieren ba deretter de tre om å komme seg vekk fra eiendommen, noe de gjorde.

NTB