Simen Aaserud 70 år
Foto: REGIONSNYTT
Som 16-åring startet du din karriere med å montere veksthus. Men med tanke på drivstoff i blodomløpet, etter en oppvekst i motormiljø, var det bare et spørsmål om tid innen du vekslet tilbake. Til det som du var best på. Her skulle du komme til å vie de nærmeste femti årene.

Du startet på Bilhuset i Oslo, men ble lei av å kjøre bil hver dag. Begynte deretter hos Bilkompaniet i Hønefoss før du i 1998 gikk over som kvalitetsansvarig innenfor service-markedet hos Birger N. Haug. «- Jeg savner han hver dag», sier Petter N. Haug, som var din nærmeste sjef. Skjønt avsluttet har du visst ennå ikke. Fremdeles er du på timesbasis på prosjekter. «Han er utrolig dyktig, lojal og flink. En mann som aldri gir seg, finner ut av ting der andre ville ha gitt opp. En veldig bra mann. En kjemperessurs», avslutter Petter N. Haug.

Man kan lure på hvordan han har fått tid til alt. Huset er fylt av treskjæring. En lidenskap som startet for mange år siden med en planke rundt døren på stabburet.

Vi avsluttet intervjuet med å spørre om det var noe spesielt han minnes? Svaret kom umiddelbart: «- Du skal bli bestefar».

Vi i redaksjonen avslutter med «Gratulerer med 70-årsdagen» og ønsker deg en minneverdig fødselsdag.

REGIONSNYTT
Foto: REGIONSNYTT